zondag 15 november 2009

Hier gaan we dan...Dit eerste kaartje moet de spits afbijten, hopelijk vinden jullie het leuk. Het is een driehoekskaartje geworden met een stempeltje van Penny Black, ingekleurd met aquarelpotloden. Ik heb dit uitgesneden met de nestabilities. Het lintje heb ik een bijpassend kleurtje gegeven met mijn copics.

Je kan heel leuke ideetjes terugvinden op de site van scor-pal, http://www.scor-pal.com/metric/index.htm.
De blog van Elke Verschooten is ook steeds een ongelofelijke inspiratiebron voor me.

Groetjes,

Lins

2 opmerkingen:

Marcsken zei

Hoi maatje,
dit heb je weer fantastisch gedaan uw eigen stekje op internet.
Ja,het ontwerp is gewoon prachtig,natuurlijk hadden we wel zoiets verwacht met zo een perfectionist van een dochtertje al jij!
Nu je een goede start hebt gemaakt komt het moeilijkste en dat is uw site op tijd en stond voorzien van wat nieuwigheden.
Ik heb ook een aantal vrienden die ook met een blog zijn begonnen, de eerste weken kon het niet op maar als ik daar nu even ga piepen dan zie ik dat ze zelf al in maanden hun eigen blog niet meer hebben bezocht. (en ik weet het zelf uit ervaring het is niet gemakkelijk )
In ieder geval een dikke proficiat van uw grootste fans en dit van de eerste seconden hier op aarde en ook vele maanden ervoor.
Groetjes
Uw mama en papa

Debbie Stip zei

Even je blog eens wat beter aan het bekijken, wat een mooie kaartjes te vinden hier, weer een flinke dosis inspiratie ;-)

Dit kaatje is erg leuk, mooi zo met die driehoekjes!

Groetjes,
Debbie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
© All content, including photographs, is shared for personal inspiration only.

© Alles wat geplaatst wordt, inclusief foto's, wordt graag gedeeld enkel voor persoonlijke inspiratie.