vrijdag 4 juni 2010

Naar de film met de teddy stampers!

Hallo allemaal,

ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie lieve reacties. Eindelijk gaat het wat beter, vandaag was mijn eerste pijnloze dag zonder pijnstiller. Mijn tand is intussen ontzenuwd maar mijn kaaksbeenzenuw is nog altijd licht ontstoken dus het is nog even afwachten vooraleer ik weer de oude ben ;-)
Wat heb ik het knutselen gemist...
Vandaag is er een superleuke challenge van start gegaan bij de Teddy Stampers: Movie inspiration!
Ik heb wel even moeten nadenken want ik vond het eerlijk toegegeven niet zo simpel. Ik heb me gebaseerd op één van mijn favoriete romantische films waarbij ik steevast een traantje wegpink:

En dit is het kaartje:


De forever friends-beertjes heb ik ingekleurd met copics en bijgekleurd met derwent potloden. De filmstrook en de letters heb ik uitgesneden met de cricut. Rond het kaartje heb ik een envelop van kalkpapier voorzien.

Mijn teamgenoten hebben al hun creativiteit weer boven gehaald en het resultaat is echt prachtig geworden dus ga zeker eens een kijkje op onze teddy stampers blog nemen.

Morgen is het groot feest bij ons thuis want Lore wordt 4. Ze heeft een leuke kroon mee naar huis gekregen. Ik denk dat ze op haar hoofdje is vastgegroeid ;-)

Vele groetjes en tot gauw,

Lins x

11 opmerkingen:

Annie zei

Your card is just great Lins and such a sweet inspiration!
enjoy the weekend.
hugs, annie x

celia zei

Hey schattie! Ik ben voortaan virus vrij!Gelukkig maar!!!Je kaartje is erg leuk geworden,goed gevonden...enne mooi uitgewerkt!Proficiat. Geniet van het grote feest morgen, je hebt veel geluk met het weer!En dat kan wel hoor...sommige kroontjes groeien echt vast aan de kinderhoofdjes!LOL!Tot blogs,heel veel liefs en dikke X,Celia.

*Ellen* zei

prachtig is dit originele kaartje

Cherie zei

Hi Lins, Oh WOW!!! what an amazing card... so clever of you to think of it. Coloured to perfection I love it.
Happy birthday Lore have a wonderful day x
Have a fun filled weekend Lins,
Love Cherie

Gusta zei

wat heb je een leuk kaartje gemaakt meid ik zou dat ook heel moeilijk vinden op zo,n manier een kaart maken. en een hele fijne dag vandaag geef Lore maar een dikke knuffel van mij en geniet van de dag maar dat zal wel lukken met dit mooie weer.ik hoop ook dat mijn kaart optijd komt

xxxx Gusta

Marianne Schut zei

Hai Lins, Hoop dat je een leuke dag hebt gehad vandaag, het weer was in ieder geval super! Wat een pracht kaartje heb je gemaakt! Ook schitterend ingekleurd! Groetjes Marianne

Angelwood zei

Hi Lins! So glad to hear that you are feeling better and are pain free. You've create a very sweet card to share with us today. I love these images and how fun to create a film strip. I love it! Great idea!

Happy Birthday to dear Lore! I hope you all have a special day together. Enjoy! hugs, Angela

Anne's Cards zei

Hele mooie blog met prachtige werkjes.Ik kom zeker nog kijken!

Fabiola zei

oh! c'est adorable!

Durvina zei

Wat heb je een superlieve kaart gemaakt en erg leuk die link via de challenge, die heb je zeer goed gebruikt.

Gr, Durvina

Debbie Stip zei

zo...eindelijk weer een beetje tijd voor wat creativiteit en blogs lezen;-)

allereerst nog heel erg gefeliciteerd met Lore! Sorry, ik heb het zo megadruk gehad, dat ik het helemaal gemist heb. Ik hoopr dat jullie een leuke dag hebben gehad?

Wat een moois is er bij jou allemaal weer te zien trouwens. Dit kaartje is echt zo'n lieffie! En wat een leuk idee zo'n film-challenge, je kaartje past er helemaal bij hoor, echt super! Zo'n filmstrook is ook wel enorm leuk als envelopje voor een bioscoopbon ofzo:)

xxDebbie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
© All content, including photographs, is shared for personal inspiration only.

© Alles wat geplaatst wordt, inclusief foto's, wordt graag gedeeld enkel voor persoonlijke inspiratie.