donderdag 13 maart 2014

Een kaart vol radertjes


Hoi allemaal,

Ik wou eens een echte stoere mannenkaart maken. Ik heb hiervoor mijn radertjes letterlijk en figuurlijk aan het werk gezet ;-)
Ik ben met de Tim Holtz stansen 'Gadget gears' en 'Steam punk' aan de slag gegaan. Het DP van Carta Bella - All Hallow's Eve vond ik hier heel goed bij passen. Het papier is zo stevig dat je geen cardstock hoeft te gebruiken.

Op de voorkant van de kaart heb ik een cadeauzakje aangebracht. De rand is afgewerkt met 'Steam punk' (On the Edge - Tim Holtz). Ik heb ook nog enkele radertjes verhoogd opgekleefd met een tekstje in het midden.

De tekststempel 'Hieperdepiep' aan de binnenkant van de kaart is er eentje van different colors. Geen hieperdepiep zonder 'Hoera' :-) Deze heb ik gestempeld met artemio lettertjes.

Alle materiaal voor deze kaart vind je terug bij Inge in 'In 't woefke'.

Ik wil jullie ook graag tonen wat we maakten op de make & take die Inge vorige zaterdag georganiseerd heeft. We hebben drie kaarten gemaakt met de Rubbernecker stempels en een bladwijzer met Pan Pastels. Het was echt super tof!

Dit is het resultaat :-)

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

Knutselgroetjes,

Lins :-)

8 opmerkingen:

Veerle - A colored mind zei

Hoi Lins, er is er geen enkele die niet geslaagd is. De mannenkaart is echt super en de kaartjes van op de make and take zijn één voor één helemaal geslaagd. Leuk hoe je de kleuren van de pan pastels hebt laten overlopen.

Adriana zei

Mooi bedacht die mannenkaart met radartjes! Prachtig zo. De andere creaties (wauw, wat een boel in 1 post) zijn ook heel mooi. Past ook wel bij jouw stijl.
Liefs Adriana

Anita Meijer zei

En stoer is die zeker je mannenkaart Lins, heel mooi geworden en dat zijn je andere kaarten ook, prachtige effecten.
Liefs van Anita

Renate zei

Het is je gelukt hoor. Je mannenkaart is kei stoer geworden. Je andere creaties mogen er wel zijn.

-xies- Renate.

LottesCards zei

O, wat super wat je met de radartjes hebt gedaan! Toen je vertelde dat jij ze ook had gekocht was ik stiekem enorm benieuwd wat je daar eens mee ging maken.... Maar wat heb je het weer super gedaan in jouw eigen stijl, knap!!!

Je kaarten van de make en take zijn super zeg!!! Twee genieten mijn voorkeur maar eigenlijk zijn ze allemaal super schoon! Woonde ik nu maar dichter bij, HIHI

Liefs!!!

Christine zei

Een echte stoere mannenkaart! Knap gedaan! Maar van die andere kaarten ben ik helemaal weg, wat een mooie stempels zijn het. Ik ga daar eens kijken want die wil ik ook wel!
Liefs
Christine

Crealife zei

Mooie mannenkaart en ook je badwijzer en de andere kaartjes vind ik mooi Lins

Fabiola zei

elles sont toute super Lins, biz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
© All content, including photographs, is shared for personal inspiration only.

© Alles wat geplaatst wordt, inclusief foto's, wordt graag gedeeld enkel voor persoonlijke inspiratie.