donderdag 25 juni 2015

Long stem flowers - take three


Hoi bloggertjes,

Hier ben ik weer, nu met take three :-) Dit keer is er weinig gewijzigd met de vorige kaart qua opbouw en heb ik me meer geconcentreerd op de achtergrond.

Ook deze keer heb ik met de set van Rubbernecker 'Long stem flowers' gewerkt. De bloem heb ik gekleurd met distress markers 'Broken china' en 'Mermaid lagoon', de stengel met 'Mowed lawn' en 'Peeled paint'.

Om de tekst af te drukken heb ik een Zig Art & Graphic Twin nr 34 gebruikt

Dit keer heb ik de achtergrond eerst bestempeld met een achtergrondstempel van Hero Arts -  Envelope Pattern. De randen heb ik geblend met distress inkt 'Peeled paint' en een zelfgemaakt sjabloon.


Uit een post-it heb ik één van de knappe rasters uit een set van memory box 'Distressed windham collage'. Door deze te blenden met distress inkt krijg je een mooi effect.

Hier is nog een voorbeeldje:


Deze keer heb ik het sjabloon met distress inkt 'Tumbled glass' en 'Broken china' geblend. Dit geeft een rustiger effect.

Zo benieuwd wat jullie ervan vinden :-) Alle materiaal voor deze kaart, vind je terug bij Inge. Ze helpt jullie graag verder.

Vele groetjes,

Lins ;)

6 opmerkingen:

Yvonne zei

Hoi Lin,

wat prachtig!
groetjes Yvonne

Erica ♥ zei


Wat gaaf gedaan zeg, heel mooi ☺
Een leuk en gezellig (knutsel) weekend
Liefsss van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel}

Fabiola zei

Quelle finesse Lins, biz

LottesCards zei

Wauw, wat knap! En wat een schitterende stans is dat zeg! Fijn om weer even bij jou gekeken te hebben. Het doet me deugd dat je aan het knutselen bent geraakt ;-)

Veerle - A colored mind zei

Ik ben terug helemaal fan. En die kaart met die blauwe achtergrond...die vind ik ook zo mooi, die verdient het ook om een kaart te worden.

Yvette zei

Wat een mooie reeks kaarten heb je gemaakt met deze stempel!
grtjs,
Yvette

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
© All content, including photographs, is shared for personal inspiration only.

© Alles wat geplaatst wordt, inclusief foto's, wordt graag gedeeld enkel voor persoonlijke inspiratie.