vrijdag 16 april 2010

ARTSpecially in Zeist

Hallo blogmaatjes,

allereerst wil ik jullie bedanken voor al die lieve beterschapsberichtjes, het deed zo'n deugd ze allemaal te lezen. Ik ben nog niet helemaal top maar ik begon het bloggen enorm te missen dus ben ik alvast begonnen aan mijn verslagje van Zeist.
We zijn met ons viertjes naar Zeist getrokken en wat hebben we ons geamuseerd. Ik voelde me net een klein kind in een grote speelgoedwinkel!
Angélique (mijn teammaatje van teddystampers) en ik hadden afgesproken om elkaar op de beurs eens in 't echt te ontmoeten ;-) Ik ben echt blij dat ik haar heb ontmoet, da's toch helemaal anders dan via ons yahoo-groepje. Ik had mijn fototoestel meegenomen om alles op de gevoelige plaat vast te leggen ;-)


Als echte fans wilden we heel graag deelnemen aan de workshop bij Monique Lokhorst, een toptalent bij het Magnolia design team. We hebben leren inkleuren met distress inkt. Ik heb er eerlijk gezegd niet veel van gebakken, in tegenstelling tot mijn vriendinnen maar 't was wel geweldig om Monique bezig te zien. Ik ga nog veel moeten oefenen!
Dit zijn Celia en ik met Monique. Celia was terecht heel fier op haar Tilda'tje.


Dan kwamen we de eeuwig vrolijke Nicole tegen. We hebben haar kaartjes van dichtbij kunnen bewonderen, één voor één prachtwerkjes. Ook met haar wilden we graag op de foto zoals je waarschijnlijk op haar blog al gezien hebt. Ja ja, wij zijn die zuiderbuurtjes ;-)


En dan nu last but not least mijn nieuwe aanwinsten ;-)


Dit heb ik bij Magnolia gekocht. Hun magazines zijn echt zo mooi, nog maar te zwijgen van hun ganse collectie stempels.


Dit is de rest van mijn koopjes. Bij ons in de buurt zijn niet zoveel winkels dus als ik dan eens op een beurs beland, zou ik alles willen meenemen ;-)
Zo dit was het dan, mijn mooie herinneringen aan deze superdag, mede dankzij mijn maatjes! Ik zat net te bedenken dat ik sinds de start van mijn blog al zoveel leuke mensen heb leren kennen dat het voor mij echt niet meer stuk kan ;-)

Vele groetjes en tot heel gauw,

Linsx

9 opmerkingen:

Karin zei

Wat ontzettend leuk zo'n fotoverslagje van jullie leuke beursdagje. Ik had inderdaad op Nicole d'r blog al jullie foto bewonderd, echt wel leuk!

En wat een boel nieuwe leuke spullen heb je gekocht, ik kijk al uit naar het moment dat je echt weer helemaal beter bent, en aan de knutsel kan gaan.

Lieve groetjes karin

celia zei

Woaaahhhahahahahahah! Ik wist niet dat er zoooveeeel in die zakjes zat, kan niet missen dat je pijn had aan je handen!!! Het was toch heel gezellig en ik ben zeer blij dat ik die "sprong in het duister" gemaakt heb!!!Dankjewel Linsje voor al die moeite dat je deed zodat ik mee kon! ;-)
Vlug helemaal beter hé!
Veel liefs,Celia.

Angélique zei

Haaaaaaaaaaaaaaai! :)

Wat een leuk verslag heb je gemaakt!
En ook ik vond het echt helemaal leuk om jou en je friends te mogen ontmoeten, helemaal top!
Wat een leuke spulletjes heb je gekocht, ik hoop dat je daar snel genoeg mee aan de slag kunt!

Hopelijk ben je snel beter!

*hugs*
Angélique

Annemarie en Merit zei

Hoi Lins,

Wat een leuke aankopen heb je gedaan heerlijk al die mooie dingen lekker veel stempels, we zullen je creatie's wel zien op je blog (we hebben je wel gemist hoor,gaat het al wat beter?)
Heerlijk zo'n dagje uit.

lieve groetjes Annemarie en Merit

Gusta zei

wat fijn dat je weer wat beter ben meid en wat heb je een mooie spullen gekocht!!! ik ben zeer benieuwt naar je eerste kaart weer hoor met je nieuwe spulletjes

xxxx Gusta

Angelwood zei

Wonderful photos, Lins. You look like you had a great time! I'm so jealous - look at all the wonderful things you bought! How exciting! Can't wait to see the creations you make with them. hugs, Angela

Fabiola zei

ouh là là Lins tu t'es offert des super cadeaux je me réjouis de voir ce que tu vas en faire je pense que ta journée a du être inoubliable! bisous

Debbie Stip zei

Ha Linsey,

Wat een mooie spullen heb je allemaal gekocht!! Ik heb besloten om ook maar eens goed te gaan sparen voor volgend jaar, want nu was mijn budget helaas niet heel groot en er was wel zoveel dat ik wilde hebben hahaha...;-) Ben benieuwd naar de leuke projectjes die je er allemaal mee gaat maken!

Ik vind het ook erg jammer dat ik je niet heb kunnen ontmoeten. Met telefoneren naar je ging er iets mis..ook ik moet de volgende keer eerst je nummer thuis maar proberen.Daarnaast had ik de zaterdag helaas heel weinig tijd en kon dus ook niet echt op zoek gaan naar je:-(

De volgende keer moet het gaan lukken!!


xxDebbie

Sharon zei

Oh wow... I am so sorry I missed this post of yours. What stunning pics of you all. I also met Celia through blogland, she is lovely! So nice that you know her too and that you've met Angelique as well... so special. Love all your new purchases... I need to get myself one of those Magnolia magazines... lol Tons of hugs, Sharon xx

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
© All content, including photographs, is shared for personal inspiration only.

© Alles wat geplaatst wordt, inclusief foto's, wordt graag gedeeld enkel voor persoonlijke inspiratie.