woensdag 27 april 2011

Some bunny loves you


Hier ben ik weer met het kaartje waarop ik al enkele dagen gezwoegd heb. Ik zag vorige week een leuke sketch bij Just Magnolia waarmee ik graag een kaartje wou maken. Het grote probleem is dat ik echt niet met een sketch overweg kan, hoe leuk het ook is :-) Hoe doen jullie dat toch?
Nu las ik net dat het kaartje ten laatste morgen mag gepost worden, ook dat nog :-)

Dit lieve Tilda'tje is een nieuwe aanwinst van de Artspecially event en meteen ook mijn tweede inkleurpoging met mijn prismapotloden. Voor mij is inkleuren echt de beste therapie die er is ;-)

Dit is het volledige kaartje:


Je ziet dat mijn mojo helemaal niet op peil is maar toch bedankt voor al de lieve opkikkerberichtjes die ik vandaag mocht ontvangen. Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden.

Ook nog eens een dikke dank-je-wel aan het Sentimental Sundays DT om mijn kaartje in de top 3 te plaatsen. 't Is een hele eer om door jullie gekozen te worden. Jullie blinkie staat alvast in mijn zijbalk.

Nu wordt het dringend tijd dat ik in mijn bedje kruip want morgen moet ik vroeg opstaan, duty calls :-)

Voor ik het vergeet, doe ik met dit kaartje mee aan de Just Magnolia challenge.

Veel liefs,

Lins x

17 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

heel erg mooi gemaakt ! knap ingekleurd. en eh... de sketches zijn altijd wel leuk, maar ik kan me ook zo moeilijk aan de regels houden, bij mij draait het altijd helemaal anders uit en resulteert dat ik het niet kan inzenden....
Niet getreurd, leuk kaartje is het zeker,
groetjes, martina
x

Anoniem zei

Lins, wat een schatje heb je er van gemaakt. En succes met je kaartje bij de challenge.
grtjes
Christa

Sharon zei

Hoi Lins, jou kaartjie is pragtig hoor. Jou inkleur van die Paas Tildatjie is fantasties. Sjoe, ek sal lesse by jou moet kry. Is dit die nuwe potlode wat jy gebruik het. Wow! Uitstekend. Hugs Sharon xx

celia zei

Wat een schatje, ze is zo plezant om te kleuren hé!
Je hebt jezelf weer overtroffen!!! Je doet me echt kwijlen....het inkleuren met deze prisma's zijn voor jou precies een koud kunstje en doen mij nog meer verlangen naar het winnen van dat éne lotje!!!!
Waarom je er niet echt tevreden bent van het kaartje zelf (niet het kleuren) dat weet ik niet, het ziet er toch goed uit?! De vlindertjes passen perfect bij het papier. Misschien dat het bordeaux wat te donker is, maar voor de rest is het weer een formidastisch kaartje!!!!!

(sorry voor gisteren, dat ik zo snel weg wou)
Dikke X en tot vlug....

Adrie zei

Hoi Lins. Wat een geweldig leuke stempel , en je hebt hem supermooi ingekleurd.Succes met de challenge.
Groetjes Adrie

Karin zei

Wat een schattig kaartje Lins, en weer schitterend ingekleurd (kan haast niet geloven dat het de eerste keren van het kleuren zijn met je nieuwe aanwinst)

Veel succes vandaag op je werk

Groetjes karin

Karlina zei

Ha Lins,

Prachtig kaartje hoor!! En erg mooi ingekleurd. Dat zie je niet dat je dat nog maar pas doet.
En ik gebruik juist het liefst een sketch voor een kaartje. Meestal kan ik zelf niet zo'n mooie compositie bedenken dus dan vind ik dat juist handig.
Groetjes Karlina
PS. Mooie rustige achtergrond heb je op je blog!

Wendy ten Hove zei

Hi Lins!

Tja, ook ik zit nog te zwoegen op schetsen... dus ik kan je nog geen tips geven, maar ik denk dat we gewoon moeten doorzetten en volhouden, ik zelf wel, in elk geval. Ik vind het namelijk wel heel erg leuk om te doen! Je kaartje is uiteindelijk in elk geval super geworden! Erg mooi gekleurd en met de vlinders is het een geweldig gezellig lente-kaartje!! Super gemaakt!!!

Liefs, Wendy

Riet zei

Wat prachtig gemaakt Lins.

Liefs Riet.

Pop's Cards zei

Hi sweetie, your creation is simply stunning, gorgeous work big hugs love pops x

Fabiola zei

oh que c'est mignon! biz

Babette zei

Ziet er weer erg mooi uit. Je zou niet zeggen dat dit pas de tweede keer is dat je met prisma potloden kleurt, het ziet er uit of je het al jaren doet. Erg goed gelukt hoor.
Groetjes Babette

chantal zei

wauw Lins, die is geweldig! En super ingekleurd. Prachtig!
liefs Chantal
ps heb je een mail gestuurd

Anoniem zei

Hello, Lins! What a beautiful card you have made. Your coloring looks amazing! Well done! hugs, Angela

Wendy ten Hove zei

Hi Lins!

Jazeker, ik zie je blog gelukkig zonder problemen! Maar wat vervelend dat het niet soepel loopt... Bij mij hielp het dat ik m'n web browser opnieuw instelde, alle 'cookies' enzo weg en toen ging het opeens weer goed. Misschien helpt het?
Fijne week!

Liefs, Wen

Corine van der Zee zei

Wat een plaatje!!!!! Heel mooi gekleurd ook.

Liefs Corine

Debbie Stip zei

wat een schatje! En zo mooi ingkleurd! En ik ken dat wel dat stoeien met een sketch, ik vind t ook maar niet makkelijk hoor, daarom doe ik meestal gewoon maar mn eigen ding hahaha..
xxDebbie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
© All content, including photographs, is shared for personal inspiration only.

© Alles wat geplaatst wordt, inclusief foto's, wordt graag gedeeld enkel voor persoonlijke inspiratie.