zondag 24 februari 2013

Alles mag bij Simply Magnolia

 

Hoi allemaal,

eerst en vooral wil ik jullie bedanken voor jullie fijne reacties op de double date van Celia en mij. Yvette en Ingrid zijn ook al met de prim poppy aan de slag gegaan, jullie kaartjes zijn héél mooi!
Gisteren heb ik een toffe beursdag met Celia achter de rug. We hebben weer zoveel leuks gekocht waardoor we nog lang kunnen double daten :-) 
Ik vind het helemaal niet erg dat alles ondergesneeuwd ligt want vandaag wordt een knutselmiddag. Da's al heel lang geleden ;-)

Vandaag gaat een nieuwe challenge van start bij Simply Magnolia en 't is een heel gemakkelijke:

Alles mag

Ik heb het kaartje weer vrij strak gehouden. Voor dit kaartje heb ik Tilda with little pocket ingekleurd. Het mooie papier is van first edition - spring drop.


De binnenkant heb ik afgewerkt met een stans van memory box - Nottingham border. De tekst is er eentje van different colors.


Ook deze challenge wordt gesponsord door 2 webwinkels: Scrapbooking AllSorts and Tilda's Town. Brengen jullie ook een bezoekje bij Simply Magnolia want mijn teamgenootjes hebben weer zoveel moois gemaakt.
Ook neemt Nicole jammer genoeg afscheid van ons team, ik ga jou en je supermooie creaties missen!!!

Ik wil jullie allemaal nog een mooie sneeuwwitte zondag toewensen! Veel knutselplezier!

Veel liefs,

Lins x

11 opmerkingen:

Fabiola zei

elle est adorable et tellement bien colorié, biz

celia zei

Ooooh jij bent al goed bezig geweest met je nieuwe spulletjes....ik moet me echt in gang trekken....weet niet waar eerst aan te beginnen ;)
Je hebt Tilda heel mooi gekleurd! Ze is prachtig....mij stoort het niet hoor dat je ze strak hebt gehouden, het staat haar goed!
Dikke X,

Nicole zei

Wat heb je toch weer supermooi ingekleurd Lins!! Echt schitterend net als je kaart. Dank je wel voor je lieve woorden, meid. We houden gezellig contact over de mail en je kaarten blijf ik ook gewoon door bewonderen in blogland, hahah!! Fijne zondag. Liefs, Nicole

Anita Meijer zei

Lins, Lins, Lins wat heb je Tilda super ingekleurd, ik vind het me toch een partij prachtig, helemaal super gedaan, ik vind het een beauty van een kaart geworden, een genot voor het oog. Heel veel knutselplezier vanmiddag.
Liefs van Anita

LottesCards zei

Wat heb je toch weer een pracht-kaart gemaakt!!! Ik kan er helemaal van genieten zo mooi als jij haar hebt ingekleurd!!! Deze lieve Tilda, staat zeker op mijn 'wensen-lijstje' ;-) Wat een schatje!!!

Geniet van je heerlijke freubelmiddag! Die heb ik mijzelf ook beloofd ;-)

Liefs!!!

Christine zei

Heel mooi Lins, niet teveel en niet te weinig, net goed zo! Geniet van je nieuwe spulletjes en van je knutselnamiddagje!
Liefs
Christine

carina zei

Supermooi Lins
Fijne knutselmiddag.
Liefs, Carina

inge zei

Wat heb je weer een prachtig kaartje gemaakt Lins, het is echt een schatje geworden! Lijkt het bij jou ook of het met nieuwe spulletjes altijd beter lukt?

Groetjes Inge

Monique zei

Dit is een heel knap kaartje Lins!
En weeral zo mooi ingekleurd!
groetjes
Monique

Wendy ten Hove zei

Zo hé, zij heeft lange en kunstige staarten! Erg leuk! Mooie kaart heb je weer gemaakt, Lins! Vooral je inkleuren ben ik altijd erg van onder de indruk!
Groetjes, Wendy

Adriana zei

Oooh'wat mooi gekleurd, Lins!!! En zo schitterend gecombineerd met dat mooie papier. De binnenkant is ook super erbij!
Liefs Adriana

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails
© All content, including photographs, is shared for personal inspiration only.

© Alles wat geplaatst wordt, inclusief foto's, wordt graag gedeeld enkel voor persoonlijke inspiratie.